nálunk Te vagy a középpontban!

Íme néhány szolgáltatásunk


SZEMÉLYRE SZABOTT HÁMLASZTÓ KÚRÁK

Image Skincare® termékekkel történnek a kezelések. Bőrdiagnosztika után a megfelelő otthoni ápolás mellett végezzük az enyhe peelingektől a legerősebb kémiai hámlasztókig, személyre szabottan. Az eredmény rendkívül szép felszínű, egészséges bőr. Pigmentfoltos, ráncos, rozáceás, aknés és miteszeres bőrre ajánljuk.


01


HIFU FIATALÍTÓ KEZELÉS

A legmodernebb és leglátványosabb arcfiatalítási módszer. Magas intenzitású fókuszált ultrahanggal hatol be 3mm mélységben. Bőröd alulról és belülről fiatalodik, miközben a felszíne nem sérül. Teljesen új kollagén állomány képződik, mely hosszan tartó eredményt garantál. Kúraszerűen érdemes havonta egy kezelés három alkalommal. Fájdalom kezelés alatt nincs, vagy nagyon minimális.

02


ITALWAX SZŐRTELENÍTÉS

Nem gyantázunk, waxolunk! Gyengéd a bőrhöz, de kíméletlen a szőrszálakhoz. Akár egyénre szabott waxolás a szőrszálaktól függően! Gyere és próbáld ki, utána nem fogod engedni, hogy átlagos gyantával kezeljenek!


03


BDR (BEAUTY DEFEKT REPAIR) - KEZELÉSEK

Forradalmi bőrmegújító rendszer. A kezelés hatékonysága abban rejlik, hogy az aktív hatóanyagokat közvetlenül a bőr azon rétegébe juttatjuk, ahol hatásukat hosszú ideig kifejtik. Több eljárásból áll:

Gyümölcssavas hámlasztás, majd bőrcsiszolásra emlékeztető peelingezés. Masszázs és utána speciális hatóanyagok bejuttatása mikro finomságú tűvel és fényterápiával kombinálva.

04


MEZOTERÁPIA

Magyarországon egyedül nálunk:

U225 mezoterápia, a leghatékonyabb kezelés!

A mezoterápia tűs bejuttatást jelent, mégpedig a bőr középső régiójába. Az eljárás során egy készülék segítségével speciális, erre a célra kifejlesztett hatóanyagot juttatunk be, mintegy feltöltve a felső bőrréteget. Az eredmény azonnali, hosszantartó feszesség, fiatalabb kinézetű bőr, sima szemkörnyék. Fájdalom a kezelés alatt nincs, vagy csak minimális.

 

05

06

GeneO+ - OxyGeneo kezelés

Hihetetlenül hatékony és gyors bőrfiatalítás csak NÉGY lépésben:

A bőr hámlasztása; Capsugen hatóanyag bejuttatása; Oxigenizálás; Rádiófrekvenciás kezelés.

Növeli a szövetek oxigén ellátását, élénkíti a vérkeringést és a bőrsejtek anyagcseréjét!07

KOZMETIKAI TETOVÁLÁSOK

A svájci Swiss Color® cég orvosi gépével és egyedülálló gyógyszer tisztaságú festékeivel történik a pigmentálás. Előzetes konzultáció során kiválasztjuk a formát és a színt.

- finom mikrotűs szemöldökszálazás

- nude hatású szájsatír

- rúzsozott hatású szájsatír

- szemkontúrok, a diszkrét finom szempillasűrítéstől a látványosabb kontúrozásig08

IPL - TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

Széles spektrumú fénnyel működő IPL (Intense Pulsed Light) technológia lehetővé teszi a bőr mélyebb területeire ható besugárzásokat. Nem csak tartós szőrtelenítést, hanem hatékonyan kezelünk hajszálér-kezelést, pigment kezelést, kollagén növelést, aknés, problémás bőrterületeket. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. Gyakoriságuk a szőrnövési ciklustól függenek.


09

O2 LIFT KEZELÉS

Öt egyszerű lépés a természetes szépség visszaállítására. Oxigén, növényi őssejtek, peptidek és koncentrált növényi enzimek segítségével az Image O2 Lift® prémium spa kezelést nyújt, azonnali, látható eredményekkel. Az egyszerű, öt-lépéses folyamat használata hihetetlenül könnyű, és a csodás, ragyogó bőr nem csak szép, de egészséges is.10

MIKROTŰS KEZELÉSEK

A Genosys termékcsalád készülékeivel és hatóanyagaival történik. A tűs kezelésekkel csökkenthetjük a ráncokat, javíthatjuk az aknés hegeket, pigmentációt, striákat. A roller több, mint 500.000 mikrocsatornát nyit 1-1.5 mm mélységben 10 perc alatt. A hatóanyagok itt jutnak be épp oda, ahol a tű miatti sérülés hatására a saját kollagén regenerálódni fog. Ez kettős hatás. Kúraszerűen érdemes havonta egy kezelés 3 alkalommal. Helyi érzéstelenítő krém szükséges a kezelés előtt.

​​​​​​​

lépj be világunkba és kapcsolódj ki!

Kezelések férfiaknak!

A férfiak arcbőrének minősége eltér a női bőrtől, ezért különösen ajánljuk neked a következő kezeléseket:


  • Személyre szabott hámlasztó kúrák
  • O2 Lift kezelés
  • GeneO+ kezelés
  • HIFU kezelés
  • IPL tartós szőrtelenítés
  • ITALWAX szőrtelenítés